Klubbmøte

Kjære medlemmer,

Mandag 14. februar tas Magnus Andreassen og Erling Danielsen opp som medlemmer av Kongsgaard Rotary! Åge Bergerud ble sammen med Wenche Økland og Peder Unger Weierholt formelt tatt opp som medlemmer i begynnelsen av desember. Alle skulle ha blitt tatt opp seremonielt under torskeaftenen 13.12, men seremonien måtte utsettes grunnet nedstengning. Av praktiske årsaker som i Åges tilfelle handler om en yacht som vi sikkert vil høre mer om når han skal holde sitt egoforedrag, vil Åge bli seremonielt tatt opp som medlem den 14. februar.

Vi møtes «som vanlig» i Teateret. Det skal gis mer informasjon om våre prosjekter. Dessuten skal vi bli enda bedre kjent med Eiliv Ulltveit-Moe som har vært klubbmedlem i 21 år. Han har i mange av disse årene sørget for et godt program for klubben.  Eiliv har på sin side utfordret meg til å bidra med et minikåseri med tema fra min bok «Ikke glemt – minner fra Kristiansand og omegn på 1920- og -30-tallet». Jeg tenker jeg vil konsentrere meg om to spesielle kvinneskikkelser i byen fra denne tiden, og om det blir tid til de,t en historie om dramatiske døgn i Kvarenesfjorden rundt 17. mai 1942.

Vi ønsker å lage en ny matrikkel (et lite hefte med informasjon om de enkelte medlemmene i Kongsgaard Rotaryklubb) til charterfesten 14. mars. Ettersom klubben har undergått store endringer i medlemsmassen siste år, vil matrikkelen være et hjelpemiddel for alle til å få bedre oversikt over klubbens medlemmer. Dette lille lommeheftet kan dessuten tjene som medlemskort som bl.a. kan fremvises på teateret om en ønsker å bestille mat og/eller drikke der. Jan Stabell har sørget for at klubbens medlemmer heretter gis 10% rabatt på mat og drikke til maten ved fremvisning av bevis på medlemskap. For klubbmiljøets del, oppfordrer vi alle til å komme litt før møtene begynner eller å bli sittende i kafeen etterpå!

Det ble en digital feiring av klubbens 60-årsjubileum i fjor, grunnet pandemirestriksjonene. Mandag 14. mars samles vi fysisk til charter-fest i Teateret. Dette er et arrangement som også ledsagere er velkomne til å delta på. Det utsatte seremonielle medlemsopptaket av Wenche og Peder (som opprinnelig skulle skje 13.12.) blir en del av festen. Dere vil snart motta invitasjon til arrangementet fra arrangementskomiteen, og jeg oppfordrer alle til å melde seg på!

Rotary har i flere år engasjert seg i leksehjelp til unge flyktninger, innvandrere og andre som trenger voksenhjelp og -kontakt. Nå er det tiden inne for å engasjere seg igjen! Har du litt tid og mye lyst til å støtte en ungdom? – Se vedlagte informasjon og engasjer deg!

Med dette ønsker jeg alle en riktig god helg,

Vennlig hilsen Hege

Vennlig hilsen Hege Boman Grundekjøn

President


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Teateret
Adresse: Kongensgate 2
Postnummer: 4610
Sted: Kristiansand S
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 18:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...